Butlletí per a professionals

Número 46

Octubre 2016

Fitxa notícia

<< Tornar

Fòrum Gastronòmic a Barcelona

L’Agència Catalana de Turisme col·labora en la realització del segon Fòrum Gastronòmic que se celebra del 23 al 26 d’octubre a Barcelona, juntament amb Hostelco. Catalunya Regió Europea de la Gastronomia disposarà d'un estand informatiu. 

Disminuir tamany lletra Aumentar tamany lletra
12/10/2016 |Actualitzada a les 12:10h

Jordi Cruz, Paco Pérez, Carme Ruscalleda, Nandu Jubany, Ricard Camarena, Josean Alija, Víctor Quintillà, Jordi Vilà, Oriol Castro, Sergio i Javier Torres o Xavier Pellicer i Javier Olleros, són alguns dels protagonistes d’aquest certamen.

El Fòrum acollirà jornades professionals organitzades per l’Agència Catalana de Turisme com la Presentació del Pla de la Gastronomia a Catalunya, o la presentació de la marca Experiències Gastronòmiques, i un workshop. 

Aquest certament també serà el punt de trobada d’una iniciativa que permetrà que compradors de diversos països interessats en productes catalans visitin el Fòrum els dies 23 i 24 d’octubre. Importadors i compradors de Corea del Sud, Mèxic i Polònia es reuniran amb unes 35 empreses catalanes d’alimentació vinculades al sector gourmet, gran distribució, HORECA i Foodservice. L’acció és promoguda conjuntament per Fòrum Gastronòmic, el Clúster Gourmet i ACC1Ó. D’aquesta manera el Fòrum contribueix a obrir nous canals internacionals, explorar noves vies comercials, i facilitar que productes catalans tinguin més presència arreu del món.

El programa d’activitats també inclourà una nova edició del premi Cuiner de l’Any. Així mateix, les inscripcions per als tallers estan obertes i es poden realitzar a través de la web del Fòrum Gastronòmic Barcelona.

Generalitat de Catalunya