Butlletí per a professionals

Número 46

Octubre 2016

Fitxa notícia

<< Tornar

Els Pirineus de Catalunya són casa teva, nova campanya de promoció

L’Agència Catalana de Turisme ha posat en marxa aquesta campanya promocional, que es realitza durant tot l’any i va adreçada als mercats de Catalunya, Espanya, França i Benelux. Es tracta de la primera gran inversió publicitària per part del Programa Pirineus. 

Disminuir tamany lletra Aumentar tamany lletra
12/10/2016 |Actualitzada a les 20:10h
L’objectiu de la campanya “Els Pirineus de Catalunya són Casa Teva” és potenciar la destinació Pirineus com una destinació turística global, donant-la a conèixer tot conceptualitzant el territori a través d’un relat transversal: el viatge de la Marta i en Kai, els dos protagonistes. El format de la campanya s’ha creat amb la idea d’arribar al públic final de forma original, generant viralització a través del perfil de Catalunya Experience, i un volum significatiu d’impactes adreçats tant a qui coneix el territori com a qui en sent a parlar per primera vegada.
 
Es tracta d’una campanya que inclou mitjans offline i online, en diversos formats audiovisuals adaptats a tots els canals. De moment, en la primera fase de la campanya adreçada al mercat català ja s’ha aconseguit un augment de més d’un 400% de visites al web www.visitpirineus.com, respecte als mesos anteriors a la campanya.

Generalitat de Catalunya