Butlletí per a professionals

Número 46

Octubre 2016

Fitxa notícia

<< Tornar

Guardons del Turisme de Catalunya 2016

Agustí Bertomeu, impulsor de la Ruta de les Muscleres; el Patronat de Turisme Costa Brava Girona; i l’agència de viatges “Barcelona Zero límits” han estat els guardonats d’enguany. 

Disminuir tamany lletra Aumentar tamany lletra
12/10/2016 |Actualitzada a les 10:10h
Uns 900 professionals del sector turístic han assistit a l’acte de lliurament dels Guardons del Turisme de Catalunya 2016, que ha tingut lloc el passat 27 de setembre al Museu Nacional d’Art de Catalunya.
 
El Jurat, format pels components del Consell de la Taula de Turisme, ha determinat atorgar els guardons a:
-Agustí Bertomeu, en la categoria de "Millor experiència turística”, per La Musclera l’Avi Agustí, de Sant Carles de la Ràpita. 
-Patronat de Turisme Costa Brava Girona, en la categoria d’"Innovació". Amb més de cent anys d’història del nom Costa Brava, la destinació acull turisme des de fa dècades.
-Barcelona Zero Límits, en la categoria de “Turisme responsable”. Aquesta agència de viatges té com a objectiu que tothom pugui viatjar i gaudir d’activitats d’oci sense que les capacitats físiques siguin una barrera.  
 
A més, el jurat també ha destacat altres projectes que han resultat finalistes en cadascuna de les categories:
 •Millor experiència turística: Associació de Càmpings de Girona, per la iniciativa “Càmpings Experience”, i el Consell Comarcal de la Noguera, pel Parc Astronòmic del Montsec.
•Innovació: “Barcelona és molt més”, iniciativa conjunta de la Diputació de Barcelona i Turisme de Barcelona, i el vídeomapping de recreació de les pintures originals a Sant Climent de Taüll, del Consorci Patrimoni Mundial Vall de Boí.
•Turisme responsable: Consorci del Ter, per la Ruta del Ter, i l’Hotel Muntanyà Prullans, per la iniciativa Social Cerdans-La Nostra Moneda Solidàri
Guardons del Turisme de Catalunya 2016

Generalitat de Catalunya