Butlletí per a professionals

Número 40

Juliol 2015

Fitxa notícia

<< Tornar

BUY Natura, Interior, Muntanya i Pirineus 2015

Tindrà lloc el 30 de setembre a Figueres, i serà una gran jornada comercial que mostrarà i comercialitzarà les diferents categories de productes turístics relacionades amb l’oferta d’interior i muntanya de Catalunya.

Disminuir tamany lletra Aumentar tamany lletra
22/07/2015 |Actualitzada a les 17:07h

El BUY Natura, Interior, Muntanya i Pirineus ofereix al sector turístic català la possibilitat de reunir-se amb els millors operadors especialitzats del món. Els operadors participants se seleccionen curosament i són convidats per l’Agència Catalana de Turisme a través dels seus Centres de Promoció Turística. En aquest BUY es preveu la presència d’uns 80 compradors, la majoria provinents d’Europa, però alguns també d’Àsia i Estats Units.

Del 31 d'agost al 21 de setembre, cadascun dels operadors podrà agendar fins a 10 cites amb les empreses catalanes inscrites. I del 9 al 21 de setembre, les empreses catalanes participants podran agendar cites amb els operadors que considerin més interessants. Les entrevistes amb els compradors seran de 15 minuts cadascuna i hi haurà 5 minuts d'intercanvi. Cada empresa podrà atendre un màxim de 18 entrevistes.
 

BUY Natura, Interior, Muntanya i Pirineus 2015

Generalitat de Catalunya