Butlletí per a professionals

Número 29

Maig 2013

Fitxa notícia

<< Tornar

Les propostes turístiques de Catalunya, a través d’una app de Realitat Augmentada

Aquesta setmana i fins el 18 de maig, els visitants que s’ acostin al centre comercial Diagonal Mar de Barcelona podran viure en 2D i 3D diferents experiències turístiques arreu del territori català, a través de la nova aplicació “Catalunya, the real experience”, creada per l’ACT.

Disminuir tamany lletra Aumentar tamany lletra
09/05/2013 |Actualitzada a les 20:05h

A través d’aquesta aplicació, disponible per a tablets i smartphones, els visitants del centre comercial tenen l’oportunitat de “travessar” portes i finestres virtuals per experimentar en Realitat Augmentada propostes turístiques de Tarragona-Terres de l’Ebre; Girona-Pirineus; Barcelona-Costa Barcelona i Pirineu de Lleida-Terres de Lleida. L’objectiu principal d’aquesta acció promocional de l’ACT és incentivar les escapades dels catalans a Catalunya.
 
L’aplicació també permet a l’usuari accedir a les més de 450 propostes turístiques que empreses i entitats catalanes han dissenyat i que es presenten a través del bloc de l’ACT “Catalunya Club Experience”.

Aquesta app és el punt de partida de cara a properes accions de l’ACT en l’àmbit de la promoció a través dels dispositius mòbils, les xarxes sociales i internet. A partir d’aquesta primera prova pilot que s’ha posat en marxa a Diagonal Mar, l’Agència Catalana de Turisme anirà revisant i actualitzant els continguts de l’app.

Les propostes turístiques de Catalunya, a través d’una app de Realitat Augmentada

Generalitat de Catalunya