Butlletí per a professionals

Número 19

Abril 2011

Fitxa notícia

<< Tornar

Convocatòria de 4 beques de l’ACT

L’Agència Catalana de Turisme ha obert una nova convocatòria per a la concessió de 4 beques, destinades a la realització de pràctiques en algun dels Centres de Promoció Turística a l’estranger. Els interessats, hauran de presentar la seva sol.licitud abans del 21 d’abril de 2011.

Disminuir tamany lletra Aumentar tamany lletra
15/04/2011 |Actualitzada a les 16:04h

Els becaris realitzaran una estada de formació de 14 mesos, amb les següents destinacions: 1 becari a Alemanya, 2 becaris al Benelux i 1 becari a Madrid.

La concessió de les beques que atorga l’Agència Catalana de Turisme té un doble objectiu: formar persones en l’àmbit del sector turístic català i proporcionar-los una experiència qualificada que els permeti posteriorment incorporar-se al mercat de treball.

Per accedir a aquestes beques cal disposar d’una titulació universitària, tenir el nivell C de català, conèixer l’idioma oficial del país de destinació de la beca, i no tenir més de 30 anys, entre d’altres requisits. Cada beca estarà dotada d’una quantitat que oscil·larà entre els 17.500 i els 26.530 euros bruts durant el període de vigència, que serà de 14 mesos.

Des de que l’any 1997 va sorgir la primera promoció, ja han gaudit d’aquestes beques un total de 132 joves.

Generalitat de Catalunya