Butlletí per a professionals

Número 19

Abril 2011

Fitxa notícia

<< Tornar

Buy Catalonia 2011: Events, Meeting and Incentive

L’Agència Catalana de Turisme organitza aquest any una edició especial del macroworkshop Buy Catalonia, dedicada exclusivament al turisme de reunions i incentius. Les empreses interessades, poden inscriure-s’hi fins al 29 d’abril.

Disminuir tamany lletra Aumentar tamany lletra
15/04/2011 |Actualitzada a les 13:04h

L’edició d’enguany del Buy Catalonia tindrà lloc a Barcelona el proper 9 de juny, i hi participaran uns 80 compradors especialitzats en turisme de reunions, que han estat convidats i seleccionats curosament pel Catalunya Convention Bureau i l’Agència Catalana de Turisme, a través dels seus 9 Centres de Promoció Turística (CPT) a l’estranger.

Els compradors seran agències organitzadores, del sector corporatiu i associatiu, provinents prioritàriament dels mercats on l’ACT té presència: Regne Unit, Alemanya, França,  Espanya, Benelux, Itàlia, Països Nòrdics, Països de l’Est i la Xina. Així mateix, altres participants també provenen d’Argentina, Brasil, EUA, Canadà, Israel, Mèxic, Qatar, Índia i Singapur.

Les places són limitades i la inscripció està oberta per a empreses i entitats del sector del turisme de reunions fins el dia 29 d’abril (inclòs) al web: www.workshops.catalunya.com/wsreunions.

Buy Catalonia 2011: Events, Meeting and Incentive

Generalitat de Catalunya