Butlletí per a professionals

Número 19

Abril 2011

Fitxa notícia

<< Tornar

Cloenda de l’Any de Catalunya a França

L’Agència Catalana de Turisme (ACT) ha tancat a Montpeller  l’Any de Catalunya a França. Durant tot un any s’ha dut a terme un ambiciós pla d’accions promocionals a França, amb l’objectiu de reactivar aquest mercat de proximitat, primer emissor de turistes per a Catalunya.

Disminuir tamany lletra Aumentar tamany lletra
15/04/2011 |Actualitzada a les 15:04h

Aquest pla d’accions ha contemplat més de 170 accions promocionals dirigides tant als professionals del sector turístic francès com a públic final. Per tal de dur-lo a terme, l’Agència Catalana de Turisme ha comptat amb la implicació i col·laboració d’una setantena d’empreses i institucions que han donat suport a la iniciativa i s’han implicat en les accions promocionals previstes. El comportament d’aquest mercat de proximitat és molt positiu i les expectatives en l’arribada de turistes francesos per aquest any són bones.

La cloenda s’ha dut a terme del 15 al 17 d’abril. A la Place de la Comédie de Montpeller s’ha instal·lat un village català, amb diferents carpes amb punts d’informació turística de l’ACT i de les deu marques turístiques catalanes; espectacles, concerts i  animacions infantils i tasts gastronòmics.

Entre les accions que s’han dut a terme durant aquests dies cal destacar: l’actuació dels castellers Xiquets de Reus; l’animació de les colles de grallers i cap-grossos de les Terres de l’Ebre; balls tradicionals amb L’embarcada del Vendrell; havaneres a càrrec del grup de la Costa Brava Els Cremats; la presència dels jugadors de l’equip de rugbi de la USAP; la mostra d’algunes de les obres del Museu Nacional d’Art de Catalunya (MNAC); una exposició de Catalunya en Miniatura;  i la projecció de pel·lícules catalanes i relacionades amb Catalunya.

Prèviament a la cloenda, el director  de l’ACT, Xavier Espasa, també va fer, el passat dijous, una presentació de la destinació Catalunya davant 180 mitjans de comunicació, operadors i autoritats franceses.

Cloenda de l’Any de Catalunya a França Cloenda a Montepeller

Generalitat de Catalunya