Butlletí per a professionals

Número 19

Abril 2011

Fitxa notícia

<< Tornar

Xavier Espasa, nou director de l’Agència Catalana de Turisme

El nou director de l’Agència Catalana de Turisme, Xavier Espasa i Añoveros (Barcelona, 1969), és llicenciat en Direcció i Administració d’Empreses a Barcelona; màster en Comerç Internacional per la Universitat de Barcelona; i PDD d’IESE. Espasa té una àmplia experiència en l’àmbit de la promoció internacional, treballant estretament amb les empreses.

Disminuir tamany lletra Aumentar tamany lletra
15/04/2011 |Actualitzada a les 16:04h

En aquest sentit, el nou director de l’Agència Catalana de Turisme ha estat, des del 2006 i fins ara, el cap per als mercats d’Àsia Pacífic de l’Agència Catalana per a la Competitivitat de les empreses (ACC1Ó). Aquesta responsabilitat l’ha portat a coordinar les oficines exteriors a Àsia, la prospecció i anàlisi de nous mercats i establir estratègies i plans d’actuació promocionals.

Amb anterioritat, Espasa havia ocupat altres càrrecs de responsabilitat en el Consorci de Promoció Comercial de Catalunya (COPCA), sempre vinculats amb la promoció internacional de l’empresa catalana en mercats com ara l’Extrem Orient, Àfrica, Golf Pèrsic i els Estats Units.

 

Xavier Espasa, nou director de l’Agència Catalana de Turisme Xavier Espasa, director de l'ACT

Generalitat de Catalunya