Butlletí per a professionals

Número 45

Juliol 2016

Actualitat

 • Octavi Bono, nou director general de Turisme

  Aquest passat 12 de juliol el Govern de la Generalitat ha nomenat Octavi Bono, nou director general de Turisme del Departament d’Empresa i Coneixement en substitució de Marian Muro, que deixa el càrrec públic per tornar a l’empresa privada.

  Octavi Bono, nou director general de Turisme
 • 2a Nit de l’Enoturisme a Catalunya

  En el marc d’aquest esdeveniment, que tindrà lloc el proper 26 de juliol, a les 19.30h a Pinell de Brai (Terra Alta), es lliuraran els Premis d’Enoturisme.

 • Si ets restaurador, adhereix-te al Menú Som Gastronomia

  Us proposem que dissenyeu un menú que contribueixi a difondre i promoure la cuina catalana i els productes de proximitat. A través del web somgastronomia.cat difonem el llistat de restaurants adherits i també en fem promoció a les xarxes socials, a través del perfil Catalunya Experience.

  Si ets restaurador, adhereix-te al Menú Som Gastronomia
 • Cesc Gay dirigeix els nous anuncis de promoció de Catalunya

  L'Agència Catalana de Turisme de la Generalitat ha encarregat al prestigiós director català la realització dels cinc anuncis de la campanya promocional d’estiu. Els escenaris del rodatge són: la Costa Brava, Paisatges Barcelona,  Terres de l’Ebre, Costa Barcelona i els Pirineus.

  Cesc Gay dirigeix els nous anuncis de promoció de Catalunya
 • Sopar de les Estrelles, un homenatge a la cuina catalana

  L’Agència Catalana de Turisme està preparant per al proper 27 de setembre, Dia Mundial del Turisme, un gran esdeveniment de promoció de la cuina catalana, que també vol ser un homenatge a tots els xefs catalans que han contribuït a posicionar Catalunya com a Regió Europea de la Gastronomia.

 • Gran èxit de la 1a edició de Benvinguts a Pagès

  Gairebé 200 explotacions agràries i ramaderes catalanes han rebut més de 12.500 visites durant el cap de setmana de portes obertes gratuïtes realitzat del 17 al 19 de juny amb l'objectiu que la ciutadania conegués de prop el món de pagès i el producte que s’hi produeix.

  Gran èxit de la 1a edició de Benvinguts a Pagès

Generalitat de Catalunya