Butlletí per a professionals

Número 43

Març 2016

Actualitat

 • Afilia’t a l’ACT

  Podràs gaudir d’avantatges en exclusiva per promocionar el teu negoci i difondre la teva imatge. A més, si t’adhereixes a una Marca o Segell participaràs en la definició i execució dels plans d’acció específics plens d’oportunitats per a posicionar el teu producte turístic.

  Afilia’t a l’ACT
 • Catalunya Experience triomfa a Instagram

  Més de 880.000 fotografies amb l’etiqueta #catalunyaexperience i més de 114.000 seguidors, situen Catalunya com la 16ena destinació turística més seguida en aquesta xarxa social, segons Iconosquare.com (pàgina especialitzada d’estadístiques a Instagram).

  Catalunya Experience triomfa a Instagram
 • 2016: Any de la Gastronomia i l’Enoturisme

  L’objectiu de l’Agència Catalana de Turisme és posicionar la gastronomia com a element clau de singularització i com un dels principals eixos definidors de Catalunya com a destinació turística.

  2016: Any de la Gastronomia i l’Enoturisme
 • Conferència Internacional d’Enoturisme 2016, a Catalunya

  La vuitena edició de la International Wine Tourism Conference 2016 (IWINETC 2016), tindrà lloc els dies 5 i 6 d’abril, a l’hotel Barcelona Golf de Sant Esteve Sesrovires (a 40 quilòmetres de Barcelona), i compta amb el suport de l’Agència Catalana de Turisme i la Diputació de Barcelona.

 • Les novetats de 2016, a Fitur

  En l’estand de l’Agència Catalana de Turisme (ACT), de més de 900 m2, s’han presentat tota la diversitat d’experiències pensades pels turistes i també les novetats de les 9 marques turístiques: Costa Brava, Costa Daurada, Terres de Lleida, Costa Barcelona, Paisatges Barcelona, Pirineus, Val d’Aran, Terres de l’Ebre i Barcelona.

 • Més de 17 milions de turistes estrangers han visitat Catalunya durant 2015

  El balanç turístic de l’any 2015 indica que el turisme estranger ha pujat un 3,7% més que l’any anterior, i que ha generat una despesa de 15.625 milions d’euros, és a dir, un 3,4% més que l’any 2014.
   

 • Nova App: Visit Catalonia

  És la primera aplicació amb informació turística sobre Catalunya creada des de la Generalitat, i s'ha presentat en el marc del Mobile World Congress. Es pot descarregar a través del web Visit Catalunya, és compatible amb iOS i Android, i està disponible en sis idiomes: català, castellà, anglès, francès, alemany i rus.

  Nova App: Visit Catalonia

Generalitat de Catalunya