Butlletí per a professionals

Número 42

Desembre 2015

Actualitat

 • Campanya de neu 2015-2016

  Per aquesta temporada, l’Agència Catalana de Turisme ha ideat una campanya de promoció que adapta l’eslògan de la campanya d’enguany, “Catalunya és casa teva”, a l’oferta de neu i al públic esquiador. El futbolista Xavi Hernández i la nedadora i medallista olímpica Gemma Mengual tornaran a ser els protagonistes de l’anunci.

  Campanya de neu 2015-2016
 • Catalunya té 60 estrelles Michelin

  Quatre restaurants catalans han obtingut l’estrella per primera vegada: l’Hoja Santa (Barcelona), que Albert Adrià comparteix amb el cuiner Paco Méndez; Disfrutar (Barcelona), dels antics caps de cuina d’El Bulli Oriol Castro, Eduard Xatruch i Mateu Casañas; Tresmacarrons (El Masnou), del cuiner Miquel Aldana, i l’Empòrium (Castelló d’Empúries).

  Catalunya té 60 estrelles Michelin
 • Catalunya aconsegueix la certificació Biosphere Responsible Tourism

  Catalunya es converteix en la primera gran destinació turística integral que, més enllà de ciutats o destinacions més concretes, assoleix aquesta certificació transversal que garanteix al viatger gaudir d’una experiència sostenible, protegint la cultura, millorant l’economia local i disminuint l’impacte en el medi ambient.

  Catalunya aconsegueix la certificació Biosphere Responsible Tourism
 • Èxit del I Congrés Internacional del Turisme Familiar a Catalunya

  Organitzat per l’Agència Catalana de Turisme (ACT) i el Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona, elcongrés celebrat el passat mes de novembre al Centre de Convencions de PortAventura  ha comptat amb la presència de 50 ponents d’una desena de països.
   

  Èxit del I Congrés Internacional del Turisme Familiar a Catalunya

Generalitat de Catalunya