Butlletí per a professionals

Número 41

Octubre 2015

Actualitat

 • Celebració del Dia Mundial del Turisme

  Més de 650 professionals han assistit a l’acte que ha tingut lloc el passat 1 d’octubre al Museu Nacional d’Art de Catalunya, i en el qual la Generalitat ha anunciat que el 2016 serà l’Any de la Gastronomia i l’Enoturisme.

  Celebració del Dia Mundial del Turisme
 • El model català de regulació dels habitatges turístics, com a exemple a seguir a Brussel·les

  La regulació catalana dels serveis d’allotjament prestats per particulars ha protagonitzat una de les sessions de l’European Tourism Forum, organitzat per la Comissió Europea del 16 al 18 de setembre.

  El model català de regulació dels habitatges turístics, com a exemple a seguir a Brussel·les
 • Afilia’t a l’ACT

  Podràs gaudir d’avantatges en exclusiva per promocionar el teu negoci i difondre la teva imatge. A més, si t’adhereixes a una Marca o Segell participaràs en la definició i execució dels plans d’acció específics plens d’oportunitats per a posicionar el teu producte turístic.

 • Guardons del Turisme de Catalunya 2015

  La Generalitat de Catalunya ha atorgat aquests premis que volen reconèixer aquells projectes turístics que ajuden a posar en valor els recursos i actius de Catalunya, oferint noves experiències als consumidors o fent-ho de forma responsable i innovadora.

   

  Guardons del Turisme de Catalunya 2015
 • Cursos de Formació de l’Agència Catalana de Turisme

  Ja us podeu inscriure als cursos que oferim a tots els professionals del sector turístic, per complementar la vostra formació i millorar la competitivitat de la vostra empresa. Les sessions seran eminentment pràctiques i d’actualitat, amb un professorat altament qualificat.

 • L’Agència Catalana de Turisme rep el premi a la "Millor acció promocional del turisme rural sostenible"

  Turalcat ha concedit aquest premi a l’ACT i Via Tao per la iniciativa d'editar la "Guide Tao de la Catalogne originale et durable", que promociona en el mercat francòfon l'oferta turística catalana més respectuosa amb el medi ambient i amb una important presència dels allotjaments rurals sostenibles.

  L’Agència Catalana de Turisme rep el premi a la
 • Inscripcions al I Congrés de Turisme Familiar

  Ja us podeu inscriure a aquest congrés, que tindrà lloc el 12 i 13 de novembre a PortAventura, i comptarà amb més de 50 ponents internacionals, amb l’objectiu d’aportar les claus de futur i les principals pràctiques i tendències del mercat del turisme familiar al món.

  Inscripcions al I Congrés de Turisme Familiar
 • Catalunya es presenta a Europa com a Regió Europea de la Gastronomia 2016

  Durant el mes de setembre, l’Agència Catalana de Turisme ha realitzat tres accions, una a Brussel·les i dues a Milà, amb l’objectiu de promocionar la distinció que Catalunya ha rebut per part de l’Institut Internacional de Gastronomia, Cultura, Arts i Turisme (IGCAT).

  Catalunya es presenta a Europa com a Regió Europea de la Gastronomia 2016

Generalitat de Catalunya