Butlletí per a professionals

Número 39

Maig 2015

Actualitat

 • I Congrés Internacional de Turisme Familiar

  Se celebrarà el 12 i 13 de novembre de 2015, al Port Aventura Convention Centre, i se centrarà a donar les claus per aprofitar l’oportunitat de negoci que representa aquest segment. 

  I Congrés Internacional de Turisme Familiar
 • Convocatòria de candidatures als Guardons de Turisme de Catalunya 2015

   El termini d’inscripcions acaba el proper 31 de maig de 2015. Les categories a les quals es pot optar són: Innovació; Turisme responsable; Millor experiència turística; i Millor projecte de coneixement i recerca aplicada al sector turístic. 

 • Catalunya ja té més de 500.000 seguidors al Facebook

  Més de mig milió de persones han dit “magrada” i s’han fet seguidors a Facebook de la pàgina del Catalunya Experience, la marca a través de la qual l’Agència Catalana de Turisme promociona la destinació catalana en les xarxes socials.

  Catalunya ja té més de 500.000 seguidors al Facebook
 • Nova línia d’ajuts als hotels, i amb millors condicions

  La Generalitat impulsa, a través de l’Institut Català de Finances (ICF) una nova línia de finançament a Euríbor +0,1% per a la renovació de la planta hotelera de Catalunya. El període per presentar les sol·licituds està obert fins el 31 de desembre de 2015 o fins exhaurir el pressupost.

 • Catalunya, seu de la International Wine Tourism Conference 2016

  En l’acte de clausura del congrés IWINETC 2015 que ha tingut lloc a Reims (França), el director de l’Agència Catalana de Turisme (ACT), Xavier Espasa, ha recollit el testimoni per organitzar l’edició de l’any vinent conjuntament amb la Diputació de Barcelona.

  Catalunya, seu de la International Wine Tourism Conference 2016
 • Voluntat de consolidar Barcelona com a Capital Mundial del Mòbil fins al 2023

  El Govern ha ratificat el protocol signat per la Generalitat, l’Ajuntament de Barcelona, el Govern de l’Estat, Fira de Barcelona, Turisme de Barcelona i la Fundació de la Mobile World Capital per estendre el contracte amb la companyia GSMA perquè la ciutat de Barcelona sigui la Capital Mundial del Mòbil fins a l’any 2023. 

   

 • Més de 40 milions procedents de l’impost d’estades, dedicats a la promoció turística

  Des de la seva posada en marxa, el novembre de 2012, la Generalitat ha recaptat amb l’impost sobre estades en establiments turístics, un total de 82,3 milions d’euros, dels quals se n’han transferit 26,7 milions als ens locals.

  Més de 40 milions procedents de l’impost d’estades, dedicats a la promoció turística
 • Nova oficina de Turisme a Tortosa

  És la primera oficina de turisme que la Generalitat obre a Terres de l’Ebre, i està gestionada juntament amb l’Ajuntament de Tortosa. Neix amb la voluntat d’esdevenir l’oficina de referència i centre de dinamització econòmic i turístic del territori, en col·laboració amb el sector turístic de les Terres de l’Ebre.

  Nova oficina de Turisme a Tortosa

Generalitat de Catalunya