Butlletí per a professionals

Número 38

Abril 2015

Actualitat

 • Catalunya, Regió Europea de la Gastronomia 2016

  La destinació catalana ha obtingut aquest títol, atorgat per l’Institut Internacional de Gastronomia, Cultura, Arts i Turisme (IGCAT), i que compta amb el suport de les institucions europees. Catalunya i la regió de Miño són les primeres a obtenir aquest reconeixement.

  Catalunya, Regió Europea de la Gastronomia 2016
 • Premis eeST 2015, a la sostenibilitat i l’eficiència energètica

  La ciutat de Barcelona, i les empreses Green Bending, Toyota , Urbaser, i Innovate Hotels, i Twenergy,  han estat les guanyadores dels Premis eeST 2015, que s’han lliurat en el marc del II Congrés d’Eficiència Energètica i Sostenibilitat en el Sector Turístic que s’ha celebrat a Barcelona.

 • Nova campanya turística “Catalunya és casa teva”

  Amb aquest eslògan es vol reflectir la generositat, l’esperit d’acollida i el respecte per la diversitat de Catalunya i de la seva gent. Per potenciar aquests valors, la Generalitat ha triat la popular cançó de Jaume Sisa “Qualsevol nit pot sortir el sol”, adaptada per a l’ocasió.

  Nova campanya turística “Catalunya és casa teva”
 • Promoció de l'oferta turística catalana a Japó i Corea del Sud

  Onze empreses turístiques catalanes han tingut l’oportunitat de comercialitzar els seus productes a gairebé 150 operadors turístics asiàtics, gràcies a la participació en dues trobades comercials organitzades per l’Agència Catalana de Turisme a Japó i Corea del Sud.

 • 2015, Any del Turisme d’Interior i de Muntanya

  L’Agència Catalana de Turisme dedica aquest any  a promoure el turisme d’interior i de muntanya. Per això, organitzarà accions de comercialització i promoció específiques, i farà un esforç important centrat en aquest producte i en tota l’oferta generada al seu entorn.

  2015, Any del Turisme d’Interior i de Muntanya
 • Nova línia de subvencions de la Generalitat per als ens locals

  El pressupost previst per a la concessió d’aquestes subvencions és de 6,5 milions d’euros per als anys 2015, 2016 i 2017, que es financen gràcies als ingressos generats per l’Impost sobre les estades en establiments turístics (IEET).

Generalitat de Catalunya