Butlletí per a professionals

Número 37

Gener 2015

Actualitat

 • Catalunya tanca un excel·lent any de turistes estrangers

  Segons les primeres dades de tancament elaborades per la Direcció General de Turisme, l’any 2014 Catalunya ha rebut 16,7 milions de turistes estrangers, un 7,2% més que l’any 2013, que han generat una despesa de 15.029 milions d’euros (un 6,1% més que l’any anterior).

  Catalunya tanca un excel·lent any de turistes estrangers
 • Promoció de Catalunya en 45 fires internacionals durant 2015

  Ja podeu fer les inscripcions per participar en alguna de les 45 fires internacionals on l’Agència Catalana de Turisme serà present, i entre les quals destaquen: l’ITB de Berlín, la WTM de Londres, la MITT de Moscou, la Luxury Travel Market a Xina, Fitur a Madrid i l’EIBTM a Barcelona.

  Promoció de Catalunya en 45 fires internacionals durant 2015
 • Guanyadors dels Premis de Turisme Responsable de Catalunya

  L’International Centre for Responsible Tourism Barcelona-Catalunya (ICRT) ha lliurat aquests premis, que són un reconeixement a les empreses, entitats o iniciatives que s’esforcen per aconseguir que la seva activitat turística sigui més beneficiosa per al medi ambient, oferint al mateix temps una experiència única als visitants.

 • La directora de l’ACT a Europa Central, presidenta del Corps Touristique d’Alemanya

  Aquesta associació d'Organitzacions Nacionals Turístiques Estrangeres a Alemanya, compta amb 60 socis de 50 països. L’elecció de Montse Sierra com a presidenta, confirma la bona tasca que l’ACT duu a terme en el mercat alemany, des de que al 2006 va inaugurar el centre de promoció turística de Catalunya.

  La directora de l’ACT a Europa Central, presidenta del Corps Touristique d’Alemanya
 • 1rs. Premis d’Enoturisme

  Fins el 31 de gener de 2015 està obert el termini de presentació per als I Premis d’Enoturisme de Catalunya 2015. Aquests guardons volen reconèixer les millors iniciatives enoturístiques que s’han posat en marxa al país i pretenen ser un estímul per a les empreses perquè vetllin per la qualitat, sostenibilitat i especialització del seu producte.

  1rs. Premis d’Enoturisme
 • Catalunya Experience, líder a Instagram

  El perfil de promoció de Catalunya ocupa la 18a. posició, a nivell mundial, com a marca turística més seguida a Instagram. I és que Catalunya Experience té actualment 34.464 seguidors en aquesta xarxa social per a mòbils, en què els usuaris comparteixen les seves fotos i vídeos.

  Catalunya Experience, líder a Instagram
 • Més de 800 bloguers, al congrés TBEX Costa Brava Catalunya

  Del 30 d’abril al 2 de maig, 800 bloguers de viatges, escriptors de mitjans virtuals i creadors de continguts, es reuniran al Palau de Congressos Olympic de Lloret de Mar per assistir a conferències especialitzades sobre blogs de viatges i per compartir coneixements i experiències.

  Més de 800 bloguers, al congrés TBEX Costa Brava Catalunya

Generalitat de Catalunya