Butlletí per a professionals

Número 36

Octubre 2014

Actualitat

 • Ajuts per renovar els establiments hotelers

  La Generalitat destina 4 milions, provinents de la “taxa turística”, a un programa que ajudi a les petites i mitjanes empreses a rehabilitar o renovar els seus establiments hotelers, amb l’objectiu de millorar l’oferta i guanyar en competitivitat.

 • El Camí de Sant Jaume per a tothom, Premi Europeu Charts

  L’Agència Catalana de Turisme ha rebut el 1r premi d’aquest guardó, gràcies a aquest projecte, que ha estat escollit entre 27 candidatures de tota Europa com a model d’excel•lència i bones pràctiques en el camp del turisme cultural i sostenible.

  El Camí de Sant Jaume per a tothom, Premi Europeu Charts
 • 44 impactants imatges mostren “Catalunya des del cel”

  L’exposició, que es pot veure al Palau Robert de Barcelona fins el 30 de novembre, és una mostra d’imatges aèries de Catalunya, realitzades pel prestigiós fotògraf francès Yann Arthus-Bertrand, que es complementen amb informació turística mitjançant l’ús de les Google Glass.
   

  44 impactants imatges mostren “Catalunya des del cel”
 • Guardons del Turisme de Catalunya 2014

  El passat 1 d’octubre es va celebrar, al Museu Nacional d’Art de Catalunya, l’acte de lliurament dels Guardons del Turisme de Catalunya 2014, presidit pel president de la Generalitat de Catalunya, Artur Mas.

  Guardons del Turisme de Catalunya 2014
 • Celebració del Dia Mundial del Turisme

  Amb motiu del Dia Mundial del Turisme, l’Agència Catalana de Turisme ha realitzat diversos actes amb l’objectiu de posar de manifest la importància del turisme com a sector clau de la nostra economia i de la nostra societat.

  Celebració del Dia Mundial del Turisme
 • La costa catalana, a través de Google Street View

  Gràcies a l’acord de col·laboració entre la Generalitat i Google, ja són visibles a Google Maps 40 indrets de la costa catalana gravats amb la més alta tecnologia òptica topogràfica.

  La costa catalana, a través de Google Street View

Generalitat de Catalunya