Butlletí per a professionals

Número 35

Juliol 2014

Actualitat

 • 5 vídeo-artistes de prestigi internacional promocionen Catalunya

  Els cinc vídeo-artistes han publicat a la plataforma de YouTube de l’Agència Catalana de Turisme i a les diferents xarxes socials del “Catalunya Experience”, cinc vídeos amb l’objectiu de promocionar Catalunya com a destinació turística.

  5 vídeo-artistes de prestigi internacional promocionen Catalunya
 • Nova Guia turística “Catalunya de pel.lícula”

  La guia, escrita per Eugeni Osácar i publicat per Editorial Diëresis i l’Agència Catalana de Turisme, vol esdevenir una guia de referència per a tots aquells turistes, interessats en el món del cinema, que vulguin venir a conèixer la destinació catalana a través de rutes temàtiques lligades al setè art.

 • Promoció de Catalunya en la fira ILTM de Xangai

  L’Agència Catalana de Turisme ha estat present, amb un estand propi, en la fira Internacional Luxury Travel d’Àsia, que s’ha celebrat a Xangai del 2 al 5 de juny.  En el transcurs de la fira, l’ACT ha presentat la traducció al xinès de la guia “Catalunya excepcional”.

 • Campanya de promoció de Catalunya com a destinació de Turisme Familiar

  En el marc de l’Any del Turisme Familiar a Catalunya, la Generalitat inverteix 2,4 milions d’euros en una campanya específica per promocionar aquest producte en cinc principals mercats emissors: Regne Unit, Alemanya, França, Estat espanyol i Catalunya.
   

  Campanya de promoció de Catalunya com a destinació de Turisme Familiar
 • Vol regular a Kazakhstan

  La companyia Air Astana ha obert una connexió de vol regular d’Almaty (Kazakhstan) a Catalunya, que estarà operativa cada deu dies fins al mes d’octubre, i que comptarà amb 180 places. Els primers en utilitzar aquest vol han estat 43 periodistes de Kazakhstan, que han realitzat un viatge de familiarització per Catalunya.

  Vol regular a Kazakhstan
 • 200.000 places d’allotjament turístic, regularitzades

  Després d’un any i mig, ja s’han regularitzat més de 33.700  apartaments i habitatges d’ús turístic a Catalunya, amb una oferta de gairebé 200.000 places. Per tant, gairebé el 40% de l’oferta d’allotjament turístic ja està regularitzada, ja que es calcula que hi ha unes 500.000 places d’oferta potencial.

 • Més de 500 entrevistes, al Workshop Pirineus

  Una vintena d’operadors turístics i 55 empreses i entitats catalanes amb oferta turística vinculada als Pirineus han participat en una nova edició de la jornada de comercialització Workshop Pirineus, organitzada per l’Agència Catalana de Turisme (ACT), i que va tenir lloc el passat 16 de  juny a al Pallars Jussà.
   

  Més de 500 entrevistes, al Workshop Pirineus
 • 17a. convocatòria de beques

  L’Agència Catalana de Turisme atorgarà 8 beques, per realitzar tasques de suport a la promoció de la marca Catalunya en alguns dels centres de promoció turística a l’estranger: 1 a Madrid; 1 a Frankfurt; 3 a París; 2 a Brussel•les; i 1 a Londres.

Generalitat de Catalunya