Butlletí per a professionals

Número 33

Febrer 2014

Actualitat

 • 2014, Any del Turisme Familiar

  La Generalitat ha declarat el 2014 com “L’Any del Turisme Familiar”, amb l’objectiu d’enfortir el posicionament de Catalunya en els principals mercats emissors d’aquest tipus de turisme: el mercat domèstic català, el de proximitat espanyol, l’Europa Occidental i Rússia.

  2014, Any del Turisme Familiar
 • 6,5 milions d’euros de subvencions per als ens locals

  S’ha publicat al DOGC l’ordre que permet els ens locals de Catalunya sol·licitar les subvencions que dóna la Generalitat per a la posada en marxa de plans de millora turística.
   

 • Les empreses turístiques han de fer constar l’RTC en la seva publicitat

  La Direcció General de Turisme ha posat en marxa aquesta nova mesura legislativa per millorar l’efectivitat en la persecució de l’oferta il·legal d’allotjament turístic a Catalunya, i específicament pel que fa als habitatges d’ús turístic i els establiments d’apartaments turístics.

 • Nova oficina de l’ACT al Brasil

  L’ACT reforça la presència de Catalunya als mercats internacionals obrint una nova oficina de promoció turística a Sud-Amèrica, amb seu a São Paulo (Brasil). Aquest centre promociona la destinació turística catalana en els mercats de Brasil, Argentina, Xile, Perú i Colòmbia.

  Nova oficina de l’ACT al Brasil
 • Jornades de Mercats Emissors, el 4 d’abril

  Aquest any les jornades se celebraran un únic dia, en el Palau de Congressos de Fira Barcelona, i en el marc del SITC. Això sí, es manté el format de taules de treball entre els directors dels centres de promoció turística a l’exterior i les empreses, que ja es feia en edicions anteriors.

  Jornades de Mercats Emissors, el 4 d’abril
 • 2013, millor any en despesa turística i arribada d’estrangers

  L’any 2013 Catalunya ha rebut 15,6 milions de turistes estrangers, un 8% més que l’any 2012, i que han generat una despesa per sobre dels 14.000 milions d’euros (un 14,2% més que l’any anterior). D’aquesta manera, Catalunya es consolida com una de les potències turístiques a nivell europeu i mundial.

  2013, millor any en despesa turística i arribada d’estrangers
 • Catalunya es promociona a la fira internacional Fitur

  Catalunya ha estat present, un any més, a Fitur, la fira internacional del turisme que se celebra a Madrid. L’estand de Catalunya, de 900m2,  ha aplegat l’oferta d’una setantena d’entitats, institucions i empreses del sector turístic català, a més de les 9 marques turístiques catalanes.

  Catalunya es promociona a la fira internacional Fitur

Generalitat de Catalunya