Butlletí per a professionals

Número 32

Desembre 2013

Actualitat

 • Novetats de les estacions d’esquí catalanes

  Per a aquesta temporada 2013-2014, les 16 estacions d’esquí catalanes han invertit uns 6 milions d’euros en millores. A més, totes elles han apostat també per mantenir els preus dels forfets i llançar ofertes per posar l’esquí a l’abast de tothom.

  Novetats de les estacions d’esquí catalanes
 • Workshop comercial amb operadors xinesos

  Vuit operadors turístics de Xangai, dedicats al producte mice, han participat, del 22 al 27 de novembre, en un viatge de familiarització (famtrip) per Catalunya. El viatge també incloïa un workshop comercial amb empreses catalanes.

 • Publicació del Pla de Màrqueting Turístic

  L’ACT ha publicat, en format paper i pdf, el Pla de Màrqueting Turístic de Catalunya 2013-2015, que estableix les pautes per promocionar i vendre Catalunya en els propers anys.

 • Promoció de l’oferta catalana de turisme exclusiu a la ILTM

  Catalunya ha estat present a la fira ILTM, que ha tingut lloc del 3 al 5 de desembre a Cannes. En el transcurs de la fira s’ha donat a conèixer el nou catàleg “Catalunya Exclusiva 2014”, amb més de 150 propostes per viure experiències innovadores i úniques al nostre país.

   

 • Presentació a Europa del model català de turisme accessible

  L'Agència Catalana de Turisme ha presentat a Brussel.les el seu model de turisme accessible, amb les últimes novetats, en el marc de la conferència "Turisme Accessible a Europa", organitzada per la Comissió Europea.

 • 1.200 contactes comercials, a l’Índia

  Cadascuna de les vuit empreses catalanes que han participat en les dues trobades comercials a l’Índia, organitzades per la Generalitat, han pogut realitzar més de 150 contactes directes, cosa que representa un total de 1.200 contactes comercials.

  1.200 contactes comercials, a l’Índia
 • Ja et pots apuntar a les fires 2014

  Ja està obert l’aplicatiu per fer les inscripcions a aquelles fires de 2014 on estigueu interessats a participar, al costat de l’ACT. Des d’aquest any, les inscripcions es faran directament a través d’un nou web específic, que també conté el calendari complet de totes les fires nacionals i internacionals.

  Per accedir al web, cliqueu aquí: www.act.cat/firesturisme

Generalitat de Catalunya