Butlletí per a professionals

Número 30

Juliol 2013

Actualitat

 • Línia de finançament per a empreses de la Val d’Aran i el Pallars afectades per les riuades

  L’Institut Català de Finances, juntament amb la Generalitat, activa una línia de crèdit de 5 milions per a empreses del sector turístic afectades pels fenòmens meteorològics d’aquesta primavera.
   

 • Barcelona, seu del Congrés Internacional de Turisme Responsable

  La 7a Conferència de Turisme Responsable en Destinacions tindrà lloc de l’1 al 4 d’octubre, i reunirà organismes internacionals i intergovernamentals, governs nacionals i locals, i empreses de turisme i hoteleria per debatre el progrés realitzat en la gestió sostenible del turisme i els reptes pendents de les destinacions responsables.

  Barcelona, seu del Congrés Internacional de Turisme Responsable
 • La campanya audiovisual “T’espero”, premiada a Hamburg

  El vídeo de la cançó que acompanya la promoció turística de Catalunya, subtitulat i en llengua de signes, ha rebut el guardó Intermedia-Globe Silver que atorga el WorldMediaFestival d’Hamburg. Aquest prestigiós festival internacional reconeix les millors iniciatives en l'àmbit de la comunicació audiovisual.

 • Estrella Damm, nou partner de l’ACT

  L’Agència Catalana de Turisme i Estrella Damm han signat un acord de partenariat per promocionar en els mercats internacionals els valors mediterranis que Catalunya representa.

  Estrella Damm, nou partner de l’ACT
 • Pla Estratègic de Turisme de Catalunya 2013-2016

  Aquest document defineix els principis bàsics del model turístic de Catalunya a mitjà termini, i també estableix les Directrius Nacionals de Turisme a llarg termini amb l’any 2020 com a horitzó.

 • 10 instagramers internacionals promocionen Catalunya

  L’Agència Catalana de Turisme ha convidat, de l’11 al 16 de juny, 10 igers (ususaris d’Instagram) que sumen 1.400.000 seguidors, a formar part del II Instagram Trip de Catalunya.

  10 instagramers internacionals promocionen Catalunya

Generalitat de Catalunya