Butlletí per a professionals

Número 29

Maig 2013

Actualitat

 • Les propostes turístiques de Catalunya, a través d’una app de Realitat Augmentada

  Aquesta setmana i fins el 18 de maig, els visitants que s’ acostin al centre comercial Diagonal Mar de Barcelona podran viure en 2D i 3D diferents experiències turístiques arreu del territori català, a través de la nova aplicació “Catalunya, the real experience”, creada per l’ACT.

  Les propostes turístiques de Catalunya, a través d’una app de Realitat Augmentada
 • Catalunya, a la 21a. edició del SITC

  L’Agència Catalana de Turisme (ACT) ha participat, del 19 al 21 d’abril, en la 21a. edició del Saló Internacional del Turisme (SITC) amb l’objectiu de dinamitzar la demanda turística del mercat català i posicionar la destinació catalana entre els professionals internacionals assistents.

  Catalunya, a la 21a. edició del SITC
 • 1.500 indonesis realitzen un viatge d’incentius per Catalunya

  1.500 treballadors de Prudential, empresa d’assegurances indonèsia, realitzen aquest mes de maig un viatge d’incentius per Catalunya, el més nombrós que mai ha acollit la destinació catalana, gràcies a la intermediació realitzada per l’ACT.

  1.500 indonesis realitzen un viatge d’incentius per Catalunya
 • Constituïda la Taula del Turisme de Catalunya

  La Generalitat ha constituït la Taula del Turisme de Catalunya, la plataforma d’interlocució amb el sector. Agents públics i privats formaran part d’aquest nou ens per cooperar en la definició i execució de les polítiques en matèria turística.

  Constituïda la Taula del Turisme de Catalunya
 • Difusió de Sant Jordi arreu d’Europa

  L’ACT ha organitzat diferents actes a diverses ciutats europees per celebrar la diada de Sant Jordi i promocionar Catalunya com a destinació turística.

Generalitat de Catalunya