Butlletí per a professionals

Número 27

Octubre 2012

Actualitat

 • L’1 de novembre entra en vigor l’impost per estades a establiments turístics

  Amb aquesta nova figura tributària, que entrarà en vigor el proper 1 de novembre, la Generalitat preveu recaptar uns 50 milions d’euros anuals, que es destinaran per finançar polítiques de promoció, preservació i desenvolupament de les infraestructures i les activitats turístiques a Catalunya.

 • Segona convocatòria per a la línia de crèdit "Turisme Futur"

  La Direcció General de Turisme de la Generalitat ha obert la segona convocatòria de la línia de préstecs "Turisme Futur", dotada amb un total de 20 milions d’euros, i destinada a les petites i mitjanes empreses del sector turístic català.

 • Nova convocatòria de Beques de l’ACT

  L’ACT ja ha publicat les bases per a la concessió de 9 beques, destinades a donar suport a la promoció de la marca Catalunya a l’estranger. Les beques són per cobrir el període comprès entre l’1 de gener i el 31 de desembre de 2013, i el termini per presentar les sol.licituds acaba el 19 de novembre de 2012.

 • Acció promocional del turisme interior i de neu a Catalunya

  L’ACT durà a terme, del 12 al 24 de novembre, una acció promocional al centre comercial L’illa de Barcelona, per potenciar el turisme interior i de neu entre el públic català.

  Acció promocional del turisme interior i de neu a Catalunya
 • Catalunya, a la World Travel Market

  Catalunya serà present a la World Travel Market, que se celebra a Londres del 5 al 8 de novembre. En l’estand de l’ACT, de 336m2, hi seran presents uns 40 expositors, entre empreses, patronats i oficines de turisme.
   

 • “Catalunya, vista pels Instagramers”, al Palau Robert

  El Palau Robert de Barcelona acull, fins el proper 18 de novembre, l’exposició “Catalunya, vista pels instagramers”, que recull les millors imatges sobre Catalunya que han publicat els usuaris de la xarxa Instagram durant aquest passat estiu.

  “Catalunya, vista pels Instagramers”, al Palau Robert
 • L’estand de l’ACT rep el premi Emporia

  L’estand que l’ACT utilitza enguany per promocionar l’oferta catalana a les fires turístiques ha estat guardonat amb el premi Emporia a “la millor aplicació d’imatge corporativa en un estand”. Aquest premi se suma a d’altres reconeixements rebuts en algunes de les fires on aquest estand ha estat present, com Fitur 2012 (Madrid) o la MITT de Moscou.

Generalitat de Catalunya