Butlletí per a professionals

Número 26

Juliol 2012

Actualitat

 • 170 turoperadors de 31 mercats internacionals, al Buy Catalunya

  170 turoperadors de 31 mercats internacionals diferents han participat en l’edició d’enguany del Buy Catalunya, que ha tingut lloc el 7 de juny al Centre de Convencions Internacional de Barcelona.
   

 • Gran acció promocional a NY

  La imatge dels castellers de Vilafranca aixecant-se a la ciutat de Nova York el passat 21 de juny va formar part d’una gran acció promocional, organitzada per l’Agència Catalana de Turisme. L’acció va permetre donar a conèixer la destinació Catalunya a més de 170 turoperadors, agències de viatge i mitjans de comunicació americans.

 • Nova Oficina de Turisme a Madrid

  L’ACT va inaugurar, el passat mes de maig, la nova Oficina de Turisme de Catalunya a Madrid, situada al Centre Cultural Blanquerna, al carrer Alcalá, 44. Aquesta oficina s’emmarca dins l’estratègia de l’Agència Catalana de Turisme d’enfortir els llaços entre els sectors turístics català i madrileny, ja que Madrid és un mercat prioritari per a Catalunya.
   

  Nova Oficina de Turisme a Madrid
 • Iberia, La Roca Village i Circuit de Catalunya, nous partners de l’ACT

  Iberia, La Roca Village i Circuit de Catalunya han signat recentment acords de col.laboració amb l’ACT, en el marc del programa de partenariat de l’agència. Aquest programa té com a objectiu buscar aliances estratègiques amb empreses per promocionar Catalunya com a destinació turística.

  Iberia, La Roca Village i Circuit de Catalunya, nous partners de l’ACT
 • Instagramers internacionals promocionen Catalunya

  Del 14 al 19 de juny, 11 “instagramers” procedents d’Itàlia, França, Alemanya, Noruega, Països Baixos, Estats Units i l’Estat Espanyol han visitat Catalunya, convidats per l’Agència Catalana de Turisme. Els participants donaven a conèixer la destinació catalana mitjançant les fotografies que publicaven a la plataforma Instagram.

  Instagramers internacionals promocionen Catalunya Parc Nacional d’Aigüestortes i Estany de Sant Maurici. Hervé Bois @timbrado

Generalitat de Catalunya