Butlletí per a professionals

Número 25

Maig 2012

Actualitat

 • Blocaires internacionals visiten Catalunya

  L’Agència Catalana de Turisme (ACT) ha organitzat un viatge de familiarització per Catalunya amb 9 blocaires internacionals, que durant una setmana han recorregut Barcelona, les Terres de Lleida, part dels Pirineus, la Costa Daurada i les Terres de l’Ebre.

  Blocaires internacionals visiten Catalunya
 • Increment de connexions aèries entre Catalunya i Rússia

  Catalunya rebrà fins a 700 vols mensuals –uns 170 vols cada setmana- procedents de la Federació Russa entre els mesos de maig i octubre. Aquesta xifra suposa un increment del 70% respecte el 2011, any en què van aterrar un centenar de vols setmanals en territori català.

 • Vueling, primera empresa partner de l’ACT

  El conseller d’Empresa i Ocupació, F. Xavier Mena, i el president de Vueling, Josep Piqué, van signar, el passat 16 d’abril, el primer acord de partenariat entre l’ACT i una empresa privada.
   

  Vueling, primera empresa partner de l’ACT
 • Bones previsions per al 2012

  Catalunya tindrà una bona temporada d’estiu, segons va anunciar el conseller F. Xavier Mena, en la inauguració del Saló Internacional del Turisme. El sector turístic ja va deixar l’any 2011 a Catalunya 11.300 milions d’euros, i per aquesta temporada també s’esperen uns resultats positius, amb increments similars als de l’any passat.

  Bones previsions per al 2012
 • L’ACT, al Saló Internacional del Turisme

  L’Agència Catalana de Turisme (ACT) ha participat en aquesta edició del SITC amb un estand de 800 m2 on, enguany, per primera vegada, hi eren presents totes les marques turístiques catalanes. L’estand de l’ACT ja ha rebut premis en diverses fires internacionals per la seva originalitat, els ambients sorprenents que recrea i la utilització de material sostenible. 

Generalitat de Catalunya