Butlletí per a professionals

Número 24

Març 2012

Actualitat

 • El turisme rus creixerà un 40% a Catalunya

  El turisme rus creixerà aquest any a Catalunya un 40% i superarà la xifra dels 750.000 turistes. Així ho ha confirmat el conseller d’Empresa i Ocupació, F. Xavier Mena, després de reunir-se amb els principals operadors turístics russos, en el transcurs de la participació de Catalunya a la fira MITT de Moscou. 

  El turisme rus creixerà un 40% a Catalunya
 • La Generalitat crea la Taula del Turisme

  El govern de la Generalitat ha creat la Taula del Turisme, una nova plataforma d'interlocució amb el sector, on els agents públics i privats que incideixen en l'activitat turística de Catalunya participaran de forma conjunta per tal de cooperar en la definició i l’execució de les polítiques de l’àmbit turístic.

 • Obertes les inscripcions per al Buy Catalunya

  Des del passat 5 de març, ja estan obertes les inscripcions per participar a la quarta edició del Buy Catalonia, el  workshop bianual que organitza l’ACT, on les empreses catalanes turístiques del sector mantenen entrevistes amb turoperadors d’arreu del món. El Buy Catalunya tindrà lloc el proper 7 de juny, al CCIB.

  Obertes les inscripcions per al Buy Catalunya
 • Nova oficina de Turisme al recinte de Fira de Barcelona

  La Direcció General de Turisme ha inaugurat una nova oficina de turisme al recinte de Fira de Barcelona-Gran Via, coincidint amb l’inici del Saló Alimentària. El nou punt d’informació turística funcionarà sota el concepte de “pop-up store”, és a dir, s’obrirà quan s'organitzi un esdeveniment en el recinte.

 • Missió promocional de Catalunya a la Xina

  El director de l'Agència Catalana de Turisme (ACT), Xavier Espasa, ha realitzat una missió promocional de quatre dies a la Xina, amb l'objectiu de consolidar el creixement de Catalunya en aquest mercat.

  Missió promocional de Catalunya a la Xina
 • Entrevista a Marian Muro

  En una entrevista a Fullturisme, Marian Muro fa balanç del seu primer any com a directora general de Turisme de la Generalitat, i detalla algunes actuacions i reptes que té traçats a curt termini: el Pla estratègic del Turisme a Catalunya, la revisió normativa amb la finalitat de reduir els costos reguladors, i l'impuls a la promoció turística. 

Generalitat de Catalunya