Butlletí per a professionals

Número 23

Febrer 2012

Actualitat

 • L’estand de Catalunya, premiat a Fitur

  Catalunya ha tornat a estar present a Fitur, de la mà de l’Agència Catalana de Turisme, amb un estand de 1.300 m2, que ha estat distingit, per l’organització de la fira, “pel disseny original, els ambients sorprenents que recrea i la utilització de material sostenible”.

  L’estand de Catalunya, premiat a Fitur
 • L’ACT s’incorpora a l’Aula Internacional d’Innovació Turística d’ESADE

  L’ACT s’ha incorporat com a promotor de l’Aula  Internacional d’Innovació Turística (AAIT), el club d'empresaris turístics creat per ESADE Creapolis, que vol incentivar l’intercanvi d’experiències i presentació de noves iniciatives, per tal que serveixin d’inspiració per al futur.

 • Guardons de Turisme i Premis de Promoció Turística

  Juli Soler i la Federació d'Agroturisme de les Comarques d'Interior (FACI) han rebut enguany els Guardons d'Honor del Turisme 2011, de la Generalitat de Catalunya. Així mateix, els Premis a la Promoció Turística, de l’Agència Catalana de Turisme, han estat atorgats al reportatge “Catalogne: à l'ouest, coulent les rivières”, publicat a la revista francesa Pleine Vie, i al Consell Comarcal de la Terra Alta.

 • Nou programa Partnership, de l’ACT

  L’Agència Catalana de Turisme ha incorporat una nova Unitat d’Empreses per crear un pool de partners estratègics amb empreses reconegudes internacionalment. L’objectiu de l’ACT és unir sinergies, optimitzar recursos econòmics i generar uns ingressos addicionals, que es dedicarien exclusivament a la promoció.

  Nou programa Partnership, de l’ACT
 • Catalunya, destinació de referència per al turisme accessible

   Catalunya compta amb més d’un miler de recursos i 23 destinacions preparades per rebre turistes amb discapacitats i mobilitat reduïda, cosa que la situa com a destinació turística accessible de referència en tot l’Estat.

  Catalunya, destinació de referència per al turisme accessible
 • Rècord d’ingressos per turistes estrangers a Catalunya

  Catalunya ha rebut l’any 2011 un 4,6% més de turistes estrangers, els quals han generat uns ingressos que se situen al voltant dels 11.300 milions d’euros, un 7,8% més que l’any anterior. Aquesta xifra suposa per al sector turístic català un rècord històric d’ingressos.

  Rècord d’ingressos per turistes estrangers a Catalunya
 • 388 nous establiments s'han adherit al sistema de categorització per espigues

  388 nous establiments de turisme rural s’han adherit al llarg del 2011 al sistema de categorització per espigues. Amb aquestes incorporacions, Catalunya ja suma un total de 476 establiments classificats, cosa que representa una quarta part del total de l’oferta registrada.

  388 nous establiments s'han adherit al sistema de categorització per espigues

Generalitat de Catalunya