Butlletí per a professionals

Número 20

Juny 2011

Actualitat

 • El primer Buy Meetings propicia 1.300 entrevistes professionals

   El primer Buy Catalunya que l’Agència Catalana de Turisme (ACT) ha dedicat exclusivament al turisme de reunions i incentius, i que ha tingut lloc el 9 de juny, ha produït un total de 1.300 entrevistes professionals entre empreses catalanes i organitzadors professionals de reunions, provinents d’arreu del món.

  El primer Buy Meetings propicia 1.300 entrevistes professionals
 • L'emissor rus, en expansió

   El Ministeri d’Afers Exteriors ha ampliat la plantilla del Consolat General d’Espanya a Moscou amb 15 persones més, per tal de reforçar la tramitació de visats russos, tal i com va demanar el conseller del Departament d’Empresa i Ocupació, F. Xavier Mena.

 • Nou butlletí informatiu dels Centres de Promoció Turística de l’ACT

  Des del passat mes d’abril, els Centres de Promoció Turística (CPT) que l’Agència Catalana de Turisme té a l’exterior han posat en marxa un butlletí electrònic, dirigit al sector turístic de cada mercat, amb notícies d’interès sobre Catalunya.

   

 • L’ACT potencia la promoció d’estacions nàutiques

   L’ACT desenvoluparà durant el 2011 un pla d’accions promocionals i de màrqueting per divulgar i posicionar el producte Estació Nàutica en els mercats emissors del Regne Unit, Alemanya, França i Rússia. 

  L’ACT potencia la promoció d’estacions nàutiques

Generalitat de Catalunya