Butlletí per a professionals

Número 19

Abril 2011

Actualitat

 • Xavier Espasa, nou director de l’Agència Catalana de Turisme

  El nou director de l’Agència Catalana de Turisme, Xavier Espasa i Añoveros (Barcelona, 1969), és llicenciat en Direcció i Administració d’Empreses a Barcelona; màster en Comerç Internacional per la Universitat de Barcelona; i PDD d’IESE. Espasa té una àmplia experiència en l’àmbit de la promoció internacional, treballant estretament amb les empreses.

  Xavier Espasa, nou director de l’Agència Catalana de Turisme Xavier Espasa, director de l'ACT
 • Convocatòria de 4 beques de l’ACT

  L’Agència Catalana de Turisme ha obert una nova convocatòria per a la concessió de 4 beques, destinades a la realització de pràctiques en algun dels Centres de Promoció Turística a l’estranger. Els interessats, hauran de presentar la seva sol.licitud abans del 21 d’abril de 2011.

 • El govern impulsa el Pla Estratègic del Turisme 2011-2015

  El Consell Executiu de la Generalitat ha acordat encarregar la redacció del Pla Estratègic del Turisme de Catalunya 2011-2015, després que al 2010 acabés la vigència de l’anterior pla. El document seguirà els criteris de la Unió Europea i l’Organització Mundial del Turisme.

 • Buy Catalonia 2011: Events, Meeting and Incentive

  L’Agència Catalana de Turisme organitza aquest any una edició especial del macroworkshop Buy Catalonia, dedicada exclusivament al turisme de reunions i incentius. Les empreses interessades, poden inscriure-s’hi fins al 29 d’abril.

  Buy Catalonia 2011: Events, Meeting and Incentive
 • 3 workshops a la Costa Est dels EUA

  El 2 de maig a Filadèlfia, el 3 de maig a Washington i el 5 de maig a Miami. Les empreses catalanes tenen l’oportunitat de participar en un triple workshop comercial, que els permetrà donar-se a conèixer i vendre el seu producte a la Costa Est dels Estats Units (EUA).

 • Cloenda de l’Any de Catalunya a França

  L’Agència Catalana de Turisme (ACT) ha tancat a Montpeller  l’Any de Catalunya a França. Durant tot un any s’ha dut a terme un ambiciós pla d’accions promocionals a França, amb l’objectiu de reactivar aquest mercat de proximitat, primer emissor de turistes per a Catalunya.

  Cloenda de l’Any de Catalunya a França Cloenda a Montepeller
 • 20a. edició del SITC

  Més de 60 països, entre els quals destaquen noves destinacions com ara Brasil, Guangdong, Valònia, Xipre, Gibraltar i Irán, han participat en la 20a. edició del Saló Internacional del Turisme de Catalunya (SITC), que ha tingut lloc, del 7 al 10 d’abril a Fira de Barcelona. Els països convidats han estat Argèlia i Bilbao.

  20a. edició del SITC Inauguració del SITC a càrrec del conseller F. Xavier Mena

Generalitat de Catalunya