Butlletí per a professionals

Número 18

Febrer 2011

Actualitat

 • F. Xavier Mena, conseller d’Empresa i Ocupació, i Marian Muro, directora general de Turisme

  El catedràtic d’Economia i professor d’ESADE F. Xavier Mena és el nou conseller d’Empresa i Ocupació. Així mateix, Marian Muro ha estat nomenada directora general de Turisme i vicepresidenta executiva de l'Agència Catalana de Turisme (ACT). Un dels principals eixos d’actuació del nou govern serà donar suport a la micro, petita i mitjana empresa turística.

  F. Xavier Mena, conseller d’Empresa i Ocupació, i Marian Muro, directora general de Turisme El conseller Xavier Mena, i la directora general de Turisme, Marian Muro
 • Barcelona, capital del turisme mèdic

  Del 27 al 29 d’abril, Barcelona acollirà la IV European Medical Travel Conference, la trobada mèdica de referència a Europa, i que preveu reunir prop de 400 assistents.

 • Mor Santi Santamaria, referent internacional de la cuina catalana

  Amb la defunció, el passat 16 de febrer, de Santi Santamaria, Catalunya perd un dels seus referents gastronòmics internacionals. Amb el seu primer restaurant, El Racó de Can Fabes, Santamaria va aconseguir, al 1994,  ésser el primer cuiner català que rebia tres estrelles Michelin.

  Mor Santi Santamaria, referent internacional de la cuina catalana Santi Santamaria
 • II Congrés Internacional de Turisme Asiàtic

  El segon Congrés de Turisme  Asiàtic, que ha tingut lloc a Barcelona els dies 7 i 8 de febrer, ha analitzat l’impacte d’aquest turisme a Europa i les oportunitats que ofereix aquest mercat en expansió.  Aquesta trobada estava organitzada per Casa Àsia, juntament amb l’Agència Catalana de Turisme, Turisme de Barcelona i Turespaña.

 • Calendari de Fires i Workshops 2011

  L’Agència Catalana de Turisme ha elaborat el calendari de fires on participarà durant aquest 2011 per tal de promocionar l’oferta turística catalana. Així mateix, també us adjuntem el calendari de workshops tan directes com inversos, que ha organitzat l’ACT, i on les empreses interessades poden participar per tal de promocionar el seu producte.

 • "Sóc Fan de Catalunya" protagonitza l’estand de Fitur 2011

  Catalunya ha tornat a estar present a Fitur, on enguany s’ha presentat amb la campanya de promoció “Sóc fan de Catalunya”, protagonitzada per Ferran Adrià, Josep Carreras, Custo Dalmau, Gemma Mengual i Bojan Krkic.

  Estand de Catalunya a Fitur

Generalitat de Catalunya