Butlletí per a professionals

Número 17

Novembre 2010

Actualitat

 • Premis de Promoció Turística 2010

  Ferran Adrià, l’Automòbil Club Alemany, la revista Descobrir Catalunya i France 2 TV són els guardonats d’enguany dels Premis Promoció Turística, que anualment atorga l’ACT.

   Premis de Promoció Turística 2010
 • Catalunya, a la WTM

  L’ACT ha promocionat Catalunya a la World Travel Market, la fira turística més important del món, per reactivar un dels principals i més fidels mercats de la destinació catalana.

  Catalunya, a la WTM
 • El CAT de Cervera i el de Puigcerdà, en construcció

  El futur Centre d’Acollida Turística (CAT) de Cervera estarà dedicat a la Generalitat de Catalunya. I el de Puigcerdà, al Tractat dels Pirineus. Tots dos equipaments turístics es troben actualment en construcció i se sumaran properament als quatre que ja estan en marxa.

  El CAT de Cervera i el de Puigcerdà, en construcció CAT de Puigcerdà
 • Nou decret de regulació dels allotjaments turístics

  El Govern de la Generalitat ha aprovat l’actualització del decret que regula els establiments d’allotjament turístic. Entre les  novetats, cal destacar el reconeixement de l’especialitat d'Establiment hoteler de Turisme Familiar  i la simplificació dels processos per obrir nous establiments.

 • La visita del Papa, projecta Barcelona i Catalunya al món

  La visita a Barcelona del Papa Benet XVI, el passat 7 de novembre, ha tornat a situar la capital de Catalunya al món, ja que la cerimònia de benedicció de la Sagrada Família va ser retransmesa per les principals televisions internacionals i va tenir una audiència de milions d’espectadors.

  La visita del Papa, projecta Barcelona i Catalunya al món

Generalitat de Catalunya