Butlletí per a professionals

Número 14

Abril 2010

Actualitat

 • 2010, Any de Catalunya a França

  El proper 23 d’abril es dóna el tret de sortida a l’Any de Catalunya a França, i que tindrà vigència fins al 23 d’abril de 2011. Durant aquest període, l’ACT durà a terme un pla d’accions promocional que tindrà com a principal destinatari el mercat francès. L’objectiu és reactivar aquest mercat turístic de proximitat, que és el primer emissor de turistes per a Catalunya.

  2010, Any de Catalunya a França Jornada castellera a Toulouse
 • 10 nous becaris, als Centres de Promoció Turística a l’estranger

  L’Agència Catalana de Turisme (ACT) ha incorporat 10 nous becaris que realitzaran una estada de 14 mesos de pràctiques en algun dels Centres de Promoció Turística (CPT) que l’ACT té a l’estranger.

  10 nous becaris, als Centres de Promoció Turística a l’estranger 13a. promoció de becaris de l'ACT
 • L’ACT aposta per la identitat i la innovació del sector turístic, en el SITC

  L’Agència Catalana de Turisme (ACT) participa enguany al Saló Internacional del Turisme de Catalunya (SITC) amb un estand de 300 metres quadrats, on promocionarà especialment el Camí de Sant Jaume i les Rutes del Pirineu Comtal. En el marc d’aquest saló, l’ACT també ha organitzat una jornada sobre innovació i sostenibilitat turística, que tindrà lloc el 15 d’abril.
   

  L’ACT aposta per la identitat i la innovació del sector turístic, en el SITC
 • 13 empreses catalanes participen en 3 workshops als EUA i Canadà

  13 empreses catalanes participaran als workshops, organitzats per l’Agència Catalana de Turisme, que tindran lloc del 27 al 29 d’abril a les ciutats de Nova York (EUA), Toronto i Montreal (Canadà).

 • Oportunitat de negoci a Sèrbia

  Una empresa sèrbia, involucrada en el sector del turisme, està buscant socis que vulguin invertir en 2 hotels per a la salut i el turisme d’oci a Sèrbia.

Generalitat de Catalunya