Butlletí per a professionals

Número 13

Febrer 2010

Actualitat

 • L'Agència Catalana de Turisme constitueix el seu Consell de Direcció

  El Conseller d’Innovació, Universitats i Empresa, Josep Huguet, va presidir, el passat 29 de gener,  la constitució del Consell de Direcció de l’Agència Catalana de Turisme (ACT). El nou organisme de promoció, que substitueix el consorci Turisme de Catalunya, està format per la Generalitat de Catalunya; el Consell General de Cambres de Comerç de Catalunya, en representació del sector privat; i per part dels ens locals i el territori, el consorci Turisme de Barcelona i els Patronats de Turisme de les 4 Diputacions: Barcelona, Girona, Tarragona i Lleida.

  L'Agència Catalana de Turisme constitueix el seu Consell de Direcció Membres del Consell de Direcció de l'ACT
 • La nova ACT, a FITUR

  L’Agència Catalana de Turisme va ser present a la Fira Internacional del Turisme (FITUR) de Madrid, on va organitzar l’estand de Catalunya. Des d'aquest estand, l'ACT va promocionar les 10 marques turístiques catalanes, i les novetats turístiques per a aquest 2010.

  La nova ACT, a FITUR Inauguració de l'estand de Catalunya a FITUR
 • Catalunya s'apunta a l'Any Xacobeo amb un camí interactiu i accessible

  El Camí de Sant Jaume, que ja està completament senyalitzat,  forma part enguany de la ruta oficial de l’Any Xacobeo 2010. A més, una de les principals novetats d'aquest camí és que ara alguns dels seus trams ja són accessibles per a les persones amb discapacitat, i l'Agència Catalana de Turisme ha creat el web "Camí de Sant Jaume per a tothom".

 • Calendari de Fires i Workshops 2010

  L’Agència Catalana de Turisme ha elaborat el calendari de fires on participarà durant aquest 2010, per tal de promocionar l’oferta turística catalana. Així mateix, també us adjuntem el calendari de workshops tan directes com inversos, que ha organitzat l’ACT, i on les empreses interessades poden participar per tal de promocionar el seu producte.

 • Missió institucional i empresarial a Síria i Egipte

  Les empreses catalanes vinculades al sector turístic que estan interessades a introduir-se en els mercats de Síria i Egipte participaran, del 13 al 19 de març, en una missió institucional i empresarial encapçalada pel conseller d’Innovació, Universitats i Empresa, Josep Huguet.

Generalitat de Catalunya